Promotii

Pachet “Bun venit, bebe!”

Ne bucurăm să vă anunțăm că în perioada 11.12.2023-06.01.2024 puteți achiziționa pachetul “Bun venit, bebe!”, conceput pentru a veni în ajutorul viitorilor părinți, cu o reducere de -40%!*

Pachetul promoțional conține:

  • 1 consult prenatal

Este o discuție cu medicul pediatru, înainte de naștere, foarte importantă pentru viitorii părinți. În această sesiune veți discuta cu medicul pediatru despre alăptare, pregătirea casei și a strictului necesar pentru întâmpinarea micuțului, nutriția și îngrijirea mamei în timpul lăuziei, depresie postpartum.

  • 2 consulturi bebe:

Recomandăm ca primul consult al bebelușului să se facă în prima săptămână de viață pentru a medicul pediatru să poată alcătui fișa micuțului: monitorizarea creșterii, verificarea persistenței icterului, frecvența și aspectul scaunelor.
Al doilea consult al bebelusului este bine să fie în jurul vârstei de 1 lună pentru ca medicul pediatru să poată înregistra ritmul creșterii și al adaptării micuțului la viața extrauterină.

Pentru a achiziționa pachetul promoțional vă rugăm să trimiteți un email la contact@ioanamed.ro, care să conțină datele dvs. de facturare. Colegele noastre vă vor trimite factura și ulterior voucherul digital. Este necesar să trimiteți o confirmare de plată, înainte de primirea voucherului digital.

Atunci când faceți prima programare, colegele de la recepție vă vor ruga să menționați numele persoanei care a cumpărat pachetul promoțional (cel care apare pe factura aferentă pachetului promo).

*Pachetul promoțional poate fi achiziționat în perioada 11.12.2023 – 06.01.2024. Este valabil pentru consultații pediatrice în cadrul clinicii Ioana Medical Center, derulate în perioada 12.12.2023 – 01.09.2024, cu condiția ca prima programare să se facă până în 01.06.2024. Consultul prenatal se va face înainte de naștere, iar cele 2 consulturi pentru bebeluș se fac până la împlinirea vârstei de 3 luni. Valoarea totală a pachetului promoțional este de 500 lei. Mai multe detalii pe: ioanamed.ro/promotii