Apifitoterapie

Specialitati Medicale

Remediile din plante sunt folosite din cele mai vechi timpuri. Fitoterapia este o metoda eficienta si blanda pentru preventie si tratament. Fitoterapia moderna s-a dezvoltat in mai multe directii: gemoterapia ( utilizeaza extracte obtinute din tesuturi embrionare proaspete: muguri, mladite, radicele), aromaterapie (utilizeaza uleiuri esentiale), apiterapie (utilizeaza produse ale stupului: miere, polen, laptisor de matca, propolis), remedii florale Bach.

Dintre avantajele utilizarii plantelor sunt acelea ca substantele active actioneaza sinergic, intaresc imunitatea, sunt sursa naturala de vitamine si minerale, actioneaza lent dand posibilitatea organismului de a se reface, se pot asocia tratamentului alopat.

Principalele boli care pot fi tratate fitoterapic sunt: infectiile respiratorii, colicile, constipatia, alergiile, boli digestive, infectii de tract urinar joase, afectiuni hepatice, renale, tulburari de somn.

Programare


    Acord Prin completarea prezentului formular, declarati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal mentionate anterior, in conformitate cu Termenii si Conditiile prevazute in acest website. In situatia in care nu va veti da acceptul conform celor mentionate, va rugam sa aveti in vedere ca operatiunea solicitata nu va putea continua.