Progamari online

Pediatrie

Pasiunea noastra este de a asigura cele mai bune ingrijiri medicale micilor nostri pacienti, intr-un mediu primitor cu oameni dedicati, afectivi si rabdatori.
Deoarece copilul tau este unic, echipa noastra abordeaza profesionist, multidisciplinar si personalizat afectiunile acestuia.
Suntem convinsi ca ingrijirile atente acordate copiilor sunt fundamentul unei vieti lungi si sanatoase. De aceea eforturile noastre converg spre intelegerea, educarea si tratarea corecta a afectiunilor micilor nostri pacienti.
Impreuna cu familia mentinem copiii sanatosi si fericiti.

Pneumologie pediatrica

Misiunea pneumologului pediatru este de a imbunatati sanatatea copiilor cu boli respiratorii acute sau cronice. Daca copilul tau are probleme respiratorii sau pulmonare, pneumologul are calificarea de a-l examina, investiga (ajutandu-l sa se relaxeze si sa coopereze) si trata cu medicatia specifica pentru:

– Infectii respiratorii acute si cronice
– Astm bronsic
– Emfizem pulmonar
– Afectiuni congenitale cu determinare pulmonara

Psihiatrie pediatrica

Psihiatria copilului si adolescentului este specialitatea care asigura interventie, tratament farmacologic si psihoeducatie in patologia psihiatrica a copilului si adolescentului.
Medicul psihiatru de copii si adolescenti are compententa de a evalua, diagnostica, stabili planul de tratament – medicamentos si de consiliere psihologica si psihoterapeutica pentru intreaga patologie psihiatrica.

Neurologie pediatrica

Neurologia pediatrica este specialitatea medicala  care are ca obiectiv depistarea, diagnosticul si tratamentul bolilor sistemului nervos central si periferic precum si a bolilor neuromusculare.
Daca copilul tau are probleme neurologice(convulsii,ticuri, cefalee, slabiciune musculara, ticuri, intarziere in dezvoltarea motorie, etc), neurologul pediatru are experienta si pregatirea necesara pentru a-l investiga si trata.
Acestea necesita o interventie precoce pentru a permite dezvoltarea normala ulterioara a copilului.

Psihologie clinica si psihoterapie

In clinica noastra, psihologul acționează pentru oameni și în interesul acestora, manifesta preocupare, empatie, respect și înțelegere față de beneficiari și față de problemele acestora, acționând întotdeauna fără manifestări de autoritate și fără să exploateze situația beneficiarului serviciilor psihologice.

Logopedie si interventii de dezvoltare

Logopedia  studiaza limbajul – atat cel receptiv , cat si cel expresiv,  previne tulburarile acestuia – intarzierile in aparitia limbajului, dificultatile de pronuntie, pierderea limbajului dupa diferite afectiuni cerebrale, educarea limbajului la copiii cu deficiente senzoriale, creand conditii  pentru  buna adaptare a persoanei la mediu, in vederea integrarii acesteia in colectivele din care face parte.

Apifitoterapie

Remediile din plante sunt folosite din cele mai vechi timpuri. Fitoterapia este o metoda eficienta si blanda pentru preventie si tratament. Fitoterapia moderna s-a dezvoltat in mai multe directii: gemoterapia ( utilizeaza extracte obtinute din tesuturi embrionare proaspete: muguri, mladite, radicele), aromaterapie (utilizeaza uleiuri esentiale), apiterapie (utilizeaza produse ale stupului: miere, polen, laptisor de matca, propolis), remedii florale Bach.