Psihologie clinica si psihoterapie

Specialitati Medicale

Psihologul clinician evalueaza in echipa cu psihiatrul de copii si adolescenti, logopedul si psihopedagogul acele situatii clinice, simptome si situatii de viata care pot face dificila adaptarea copilului si adolescentului. Psihologul clinician , folosind teste, chestionare si interviuri validate pe populatii de copii din Romania ajuta prin formularea unui psihodiagnostic la stabilirea diagnosticului medical de catre psihiatrul de copii. Impreuna cu psihiatrul de copii stabileste planul de interventie si poate initia consiliere psihologica specifica.
In cadrul Ioana Medical Center psihologii clinici din diferite specialitati de psihoterapie vin in ajutorul copiilor si adolescentilor cu cea mai potrivita abordare.
Psihologii nostri realizeaza servicii conexe actului medical in contract cu CASMB. Interventia este individualizata si poate fi indreptata atat catre copil,cat si catre familie. Psihologii nostri conduc si grupuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti.

Colaboram cu asociatiile Help Autism si WeChange pentru evaluarea si monitorizarea in terapie comportamentala aplicata a copiilor cu tulburari de spectru autist.

Programare


Prin completarea prezentului formular, declarati ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal mentionate anterior, in conformitate cu Termenii si Conditiile prevazute in acest website. In situatia in care nu va veti da acceptul conform celor mentionate, va rugam sa aveti in vedere ca operatiunea solicitata nu va putea continua.